Hop til hovedindholdet

FDF F6 Flintholm logo

Sommerlejr- Eventyrlige eventyr


Dato og tid

Lørdag d. 29. juni 2024 kl. 09:45 til fredag d. 5. juli 2024 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 1. juni 2024 kl. 23:00

Sted

Jomsborg, Jomsborgvej 32, 3630 Jægerspris Jomsborg
Jomsborgvej 32
3630 Jægerspris

Sommerlejr- Eventyrlige eventyr


Arrangementsbeskrivelse

Kære eventyrsøgende FDF’ere! Er I klar til at træde ind i en verden af legendariske eventyr og fantastiske oplevelser? Velkommen til årets mest episke FDF-lejr, hvor vi slår dørene op til en fortryllende rejse gennem tidløse fortællinger og magiske destinationer!

Tag med os på en uforglemmelig ekspedition, hvor vi ikke blot udforsker landkort, men også dykker ned i siderne af eventyrenes bog. Fra de snedækkede tinder i Askepots rige til de dybe, fortryllede skove, hvor H.C. Andersens væsner gemmer sig. Fra de skræmmende dale, hvor den modige heltinde Mulan kæmpede for sin families ære til den skjulte ø, hvor Robinson Crusoe kæmpede for overlevelse.

Vi står over for et væld af spændende eventyr, der venter på at blive udforsket, og det hele starter lige her, lige nu! Gør jer klar til at sætte jeres spejderfærdigheder på prøve, samtidig med at I opdager nye venner, styrker båndene i fællesskabet og skaber minder, der vil vare livet igennem. Lad os sammen skabe vores eget eventyr og sætte kursen mod det ukendte! Eventyret venter... Er I klar til at gribe det?

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

FDF F6 Flintholm
Tlf: +45 40591967
kredsmutter@fdf.dk

Kontaktinformation til arrangør

FDF F6 Flintholm
Tlf: +45 40591967
kredsmutter@fdf.dk